Oldal kiválasztása

GC 2013 – DriveClub – Előrendelői részletek, friss képek és bemutatók

GC 2013 – DriveClub – Előrendelői részletek, friss képek és bemutatók
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A DriveClub az új kihívásokról, a klubok és versenyzők mindennapos közösségi életéről, összetartásáról fog szólni, így a készítők igyekeznek a lehető frissen, naprakészen tartani játékukat. Ennek apropóján bemutatjuk, mit is kínál majd kezdetben a játék.

A DriveClubhoz három különböző előrendelői akciót kínál majd a Sony és az Evolution. Ezek a következők: Mercedes SLS AMG Coupe Black Series Pack, a Special McLaren 12C Pack, illetve, a RUF R12 R Pack. Ezek mindegyike ugyanazon alapcsomag mellett egy darab exkluzív autót fog még tartalmazni.

:galeria:

Az Evolution Studios emellett azt is megerősítette, hogy akár dobozos formában, akár a PlayStation Plus-on digitális változatban vásároljuk meg a játékot, három hónapos PlayStation Plus előfizetés üti a markunkat. A DriveClubból kapunk egy Driveclub PlayStation Plus Editiont is, ami nem tartalmaz alapból mindent, így ezt lehetőség szerint kibővíthetjük. A teljes tartalomhoz külön-külön is vásárolhatunk (pályákat, járműveket), de akár egyben is beszerezhetjük a játéka teljes változatát.

A játékban kiemelt szerep jut a fejlődésnek, játékosként ugyanis nem csak a saját ranglétránkon lépkedhetünk előre. Egy-egy szép manőverért kapott tapasztali pontunkból ugyanis saját klubunk is profitál, így tényleg érdemes a lehető leggyorsabbnak, s legügyesebbnek lennünk.

Translate »