Oldal kiválasztása

Assassin’s Creed IV: Black Flag – Részletek a PlayStation-exkluzív küldetésről

Assassin’s Creed IV: Black Flag – Részletek a PlayStation-exkluzív küldetésről
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Jill Murray és Darby McDevitt a PlayStation Vitás Liberation mellékszál írói a UbiSoft blogjának adott interjúban új részleteket árult el a PlayStation-exkluzív Assassin’s Creed IV: Black Flag bónusz tartalomról, aminek főhőse a csinos Aveline lesz.

Az idei E3-on jelentette be a UbiSoft, hogy az őszre datált PlayStation 3-as és PlayStation 4-es Assassin's Creed IV: Black Flag mindkét platformon exkluzív tartalommal kiegészülve kerül majd boltokba. A bónusz küldetések annak az Aveline de Grandpré-nak a történetét szövik tovább, akit anno a PS Vitás mellékszál, az Assassin’s Creed III: Liberationből ismerhettünk meg.

A spin-off írói a UbiSoft blogjának adott interjúban elmondták, az Aveline újabb kalandjai a Liberation vége után folytatódnak majd, de az új küldetések nem kapcsolódnak szorosan a hordozható változat sztorijához.Darby McDevitt a következő példával érzékeltette a mellékküldetések szerepét: "Ha az  Assassin’s Creed IV egy regény, akkor Aveline története egy nagyon rövid sztori."

Az itthon magyar felirattal érkező Assassin's Creed IV: Black Flag november elsején érkezik PlayStation 3, Xbox 360 és Wii U platformokra. A PC-s, PS4-es és Xbox One-os változatok később jelennek majd meg.

Translate »