Oldal kiválasztása

Hivatalos bejelentés: Érkezik a Shadow of War

Hivatalos bejelentés: Érkezik a Shadow of War
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Tegnap már hírt adtunk arról, hogy egyes áruházláncoknak köszönhetően valószínűsíthető, hogy érkezni fog a nagy sikerű Shadow of Mordor folytatása. A Warner Bros. nem várt sokáig és egy szokatlanul hosszú előzetessel tegnap délután bejelentette a játékot.

A főszerepben továbbra is Talion és Celebrimbor állnak, s mint ahogy korábban írtuk, a történet továbbra is Mordor, valamint az immár alakot öltött és ereje teljében lévő Saurun körül fog fodrozódni, ráadásul egy új gyűrű is a képbe kerül, amit mi kovácsoltunk.

A játékhoz több kiadás is készül, ezek közül az egyik legcsodálatosabb (és legdrágább) a 300$-os Mithril Edition. Exkluzív litográfiákat, mágneses gyűrűt, fémdobozt, a játék hivatalos betétdalait, Mordor térképét (mely egyébként nem olcsó papírból, hanem szövetből készült), matricacsomagot, gold war chest-et, mithril war chestet és egy Tar-Goroth Balrog vs. Carnan Drake szobrot foglal magában. Utóbbi egész nagyra sikerült, körülbelül 12 hüvelykes.

A Standard kiadás két előrendelői extrát tartalmaz, a Silver kiadásban a két , korábbi hírünkben már említett Nemesis kiegészítő, a Slaughter Tribe és az Outlaw Tribe szerepel, míg a Gold kiadásban a korábbiak mellett a két történetet bővítő küldetés a Blade of Galadriel és a The Desolation of Mordor kap helyet.

A készítők közzétették a játék gépigényét is. Szerencsére egészen barátira sikerült és a kor szellemét meghatározó követelményeket sikerült támasztani.

Minimum gépigény:

Op. rendszer: Windows 7 SP1
Processzor: Intel i5-2550K 3.4 GHz
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce 670 vagy AMD Radeon HD7950
DirectX: 11
Szabad hely: 60 GB

Ajánlott gépigény:

Op. rendszer: Windows 10, 14393.102-nél újabb verzió
Processzor: Intel i7-3770 3.4 GHz
Memória: 16 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce 970 vagy 1060, vagy AMD Radeon R9 290X vagy Radeon RX 480
DirectX: 11
Szabad hely: 60 GB

A Middle-earth: Shadow of War PC-re, PS4-re, xOne-ra és Project Scorpióra biztosan érkezik és a digitális xOne vásárlók Windows 10-en is játszhatnak majd a játékkal a Play Anywhere-nek hála. A játék augusztus 25-én jelenik meg.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »