Oldal kiválasztása

E3 2013 – Playroom techdemó, PlayStation 4 részletek, videók

E3 2013 – Playroom techdemó, PlayStation 4 részletek, videók

Cserélhető lesz a PlayStation 4 500 GB-os merevlemeze, a Sony pedig azt is elárulta, a DRM-védelem alkalmazásáról maguk a fejlesztők dönthetnek. Emellett bemutatkozott a Playroom techdemó, ami a PS Eye és a DualShock együttműködését mutatja be.

A Sony E3-as konferenciájának egyik legfontosabb bejelentése az volt, hogy a PlayStation 4 esetében nem számíthatunk korlátozásra a használt játékok terén, vagyis szabadon gazdát cserélhetnek a már megunt játékaink. A hivatalos közleményben azonban a Sony leszögezi, a DRM-védelemről maguk a stúdiók és kiadók dönthetnek, így megeshet, hogy bizonyos játékok másodkézből vásárolt példányainál elérhetetlen lesz például a multiplayer mód. Ilyenkor a már ismert Online Pass igénybevételével aktiválhatjuk újra az opciót. A Sony emellett azt is leszögezte, saját fejlesztésű alkotásaiknál nem fognak élni a DRM lehetőségével.

A Sony vezére, Shuhei Yoshida a Twitteren emellett azt is megerősítette, a PlayStation 3-nál már bevált módszerrel, PlayStation 4-nél is cserélhető lesz a merevlemez, így ha nem lenne elegendő az 500 GB-os háttértár, szabadon nagyobbra cserélhetjük.

Időközben egy videó segítségével bemutatkozott a PlayStation 4 felhasználói interfésze és a közösségi lehetőségei, valamint egy másik bemutatóban a Playroom techdemó bemutatja, milyen lehetőségek rejlenek a megújult PlayStation Eye és DualShock 4 kontroller párosában.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »