Oldal kiválasztása

Nokia Lumia 720, Nokia Lumia 520, Nokia 105 és Nokia 301

Nokia Lumia 720, Nokia Lumia 520, Nokia 105 és Nokia 301

A Mobile World Congress első napján jelentette be a Nokia, hogy még több felhasználó és még több piac számára teszi elérhetővé csúcstechnológiás innovációit.

Négy új készülékével az alacsonyabb árkategóriában is elérhetővé teszi újításait, míg a Nokia Here helymeghatározó szolgáltatásokat hozzáférhetővé teszi a Windows Phone operációs rendszert futtató nem Nokia készülékeken is.

A Nokia Lumia 720 felsőkategóriás kamerateljesítménnyel érkezik középkategóriás áron. A Carl Zeiss optika és a Nokia legnagyobb, f1.9 apertúrája éjjel is és nappal is éles és tiszta képek készítését garantálja, míg a készülék előlapi kamerája HD minőségű, 1,3 megapixeles, széles látószögű lencséivel tökéletes csoportképek készítésére és videóhívások lebonyolítására.

A Nokia Lumia 720 készülék öt színben lesz kapható 249 eurós adók és támogatások nélküli becsült áron. Az értékesítés 2013 első negyedévében indul Hongkongban, Vietnámban és Szingapúrban, majd a második negyedévtől a készülék további piacokon, például Kínában, Európában, Ázsiában, Afrikában és Indiában is elérhető lesz.

A Nokia Lumia 520, a Nokia legkedvezőbb árú Windows Phone 8 operációs rendszert futtató okostelefonja a felsőkategóriás okostelefonok számos tulajdonságát hordozza magában: ugyanolyan digitális kameralencsékkel rendelkezik, mint a Nokia Lumia 920, valamint a Nokia Music-nak köszönhetően ingyenes zeneletöltést és a letöltött zeneszámok offline-módú hallgatását teszi lehetővé. A 4” méretű szuperérzékeny kijelző az ezen az árszínvonalon megszokottnál gyorsabb és magával ragadóbb érintőképernyős élményt nyújt.

A Nokia Lumia 520 készüléket öt színben lehet majd megvásárolni 139 eurós adók és támogatások nélküli becsült áron. Az értékesítés 2013 első negyedévében indul először Hongkongban és Vietnámban, majd a második negyedévtől a Nokia Lumia 520 Európában, Ázsiában, Kínában és Indiában, Latin-Amerikában és Afrikában, illetve az Egyesült Államokban a T-Mobile-nál is kapható lesz.

A Nokia 105 ideális választás az első mobiltelefonjukat vásárlók számára köszönhetően világos kijelzőjének, egyszerű menürendszerének és az olyan nélkülözhetetlen funkcióknak, mint az FM rádió, a több időpontra beállítható ébresztő óra, a beszélő óra, a por- és cseppálló billentyűzet és a zseblámpa. 35 napos akkumulátor-teljesítménye megbízható tartaléktelefonná is teszi a készüléket.

A Nokia 105 készülék ciánkék színben és feketében lesz elérhető, adók és támogatások nélküli 15 eurós áron 2013 első negyedévétől Kínában, Egyiptomban, Indiában, Indonéziában, Nigériában, Oroszországban, Vietnámban, ezt követően fokozatosan Afrika, Európa további piacain, a Közel-Keleten és Ázsia csendes-óceáni országaiban.

A Nokia 301 elegáns stílusban, merész színekben kínál 3,5G sebességű internetkapcsolatot és hatékony böngészést a Nokia Xpress Böngészővel, mely az adatok 90%-os tömörítésével teszi azt gördülékenyé és gazdaságossá. Ez a legkedvezőbb árú Nokia készülék, mely videóletöltést tesz lehetővé, és amely a Nokia Lumia okostelefonok digitális kameralencséi által inspirált kamerafunkciókat kínál.

A ciánkék, fekete, fukszia, sárga és fehér színekben elérhető Nokia 301 ajánlott ára adók és támogatások nélkül 65 euró lesz. A készülék értékesítése 2013 második negyedévében indul több mint 120 országban, Afrikában, Ázsiában, Európában, Indiában, a Közel-Keleten és Latin-Amerikában.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »