Oldal kiválasztása

Karácsonyi nyereményjáték – 4. hét

Karácsonyi nyereményjáték – 4. hét
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Vajon mi lehet annál szebb karácsonyi ajándék, mint ha egy PS Vita konzol lapul a karácsonyfa alatt idén szenteste? Mi segítünk mindezt valóra váltani!

A Sony és a Játékok.hu közös játékával folytatódik a karácsonyi nyereményjáték-sorozat, amely során a következő nyereményeket vihetik haza olvasóink:

Illetve a következő PS3-as játékokat is olvasóink karácsonyfája alá szánjuk:

A PS Vita konzolról írt tesztünket itt elolvashatjátok (értékelésünk: 9/10) – mi most egy Wi-Fi verziót és a hozzá elengedhetetlenül szükséges 8 GB-os Vita memóriakártyát biztosítjuk egyik szerencsés olvasónknak. És hogy ne csak az alapfunkciókkal játszhasson az ünnepi időszakban, jár mellé négy játék is (Little Deviants, Wipeout 2048, Unit 13 és Resistance: Burning Skies).

És hogy mit kell tennetek ahhoz, hogy a fenti ajándékok egyike a karácsonyfa alá kerülhessen? A feladat egyszerű: készítsetek egy karácsonyi témájú fényképet úgy, hogy azon szerepeljen egy Sony termék VAGY a Sony embléma VAGY valamelyik Sony játék ikonikus figurája. És hogy kik lehetnek a Sony-játékok ikonikus figurái? Például Ratchet, Sackboy vagy Kratos, hogy néhány példát említsünk. A három lehetőség (Sony termék, Sony embléma, Sony játék karaktere) közül szabadon választhattok. A karácsonyi témát viszont már tényleg a fantáziátokra bízzuk. A játék további részleteit a kép alatt olvashatjátok.

A feladat:

Készíts egy karácsonyi témájú fényképet, amin szerepel egy Sony termék vagy egy Sony embléma vagy egy Sony játék ikonikus figurája.

Amire ügyelj:

  • A játékban csak saját készítésű fényképpel vehetsz részt.
  • A kép készülhet mobiltelefon kamerájával, digitális fényképezőgéppel vagy hagyományos fényképezőgéppel (amit aztán beszkennelsz). Csak fényképpel lehet pályázni (tehát rajzzal, grafikával stb. nem). Javasolt JPEG formátumú képet küldeni. Minimális felbontás: 640×480 (VGA).
  • A fényképet a szín- és kontrasztkorrekciót leszámítva nem szabad utólagosan módosítani. (Tehát ha Photoshoppal teszed rá mondjuk Sackboyt, az kizáró ok.)
  • Ha személyeket szerepeltetsz a fényképeden az arcukkal együtt, győződj meg róla, hogy rendelkezel az érintett személyek engedélyével. A képek ugyanis nyilvánosan is elérhetők lesznek Facebook-oldalunkon, és amennyiben nem rendelkezel a hozzájárulással, könnyen lehet, hogy rövid úton kizárod magad a versenyből, ha valaki jelzi nálunk, hogy nem járult hozzá a szerepeltetéséhez és ezzel együtt a kép megjelentetéséhez sem.
  • Mindenki csak 1 db fényképpel pályázhat!
  • A játék során a kreativitást és az eredetiséget (tehát az ötletet) fogjuk értékelni, nem pedig a megvalósítás professzionalitását.

A képeket a következő címre várjuk: nyeremeny@jatekok.hu

Az eddig beküldött képeket itt tekinthetitek meg: a Játékok.hu Facebook-oldala

Beérkezési határidő: 2012. december 16., 12:00

További nyereményjátékokat a http://nyeremenyfigyelo.hu oldalon is találhattok.

A nyerteseket a magazin munkatársaiból álló zsűri választja ki. A fényképeket a magazin Facebook-oldalán folyamatosan közzétesszük, a beküldő nevének feltüntetésével. A fényképek nem tartalmazhatnak semmilyen megbotránkoztató, sértő vagy más okból kifogásolható tartalmat. A Játékok.hu fenntartja a jogot arra, hogy saját hatáskörében bármelyik képet kizárja a versenyből. Erről az érintett pályázót a fényképe beérkezésekor e-mailben tájékoztatjuk. Csak teljes névvel ellátott jelentkezéseket fogadunk be, és a beküldők a játékban való részvétellel automatikusan elfogadják a fenti szabályokat.

A nyeremények kereskedelmi forgalomban nem kapható, promóciós termékek. A nyeremények készpénzre nem válthatók át. A nyeremények postaköltségeit belföldre a Játékok.hu állja.

Translate »