Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: Karácsonyi nyereményjáték – 3. hét

FRISSÍTVE: Karácsonyi nyereményjáték – 3. hét

A játék harmadik hetében nem kisebb nyereményekre tehettek szert, mint például egy 90 GB-os Kingston HyperX SSD-re, illetve néhány egyszerre egyedi és igen hasznos pendrive-ra.

A Kingston Technology és a Játékok.hu közös játékával folytatódik a karácsonyi nyereményjáték-sorozat, amely során a következő nyereményeket vihetik haza a kérdéseinkre helyes választ beküldők:

  • 1 db HyperX 3K SSD 90 GB [részletek]
  • 1 db DataTraveler 111 8 GB [ szletek]
  • 1 db 25. szülinapi emblémával ellátott DataTraveler SE9 8 GB [részletek]
  • 1 db DataTraveler 8 GB gitár kialakításban [részletek]

Egy SSD előnyeit talán nem kell külön bemutatnunk, hiszen tesztünkben is írtunk ezekről, ám dióhéjban annyit: ekkora tárhelyen bőven elfér az operációs rendszer és az összes alkalmazás vagy akár játék is, és óriási sebességnövekedést lehet elérni a hagyományos merevlemezekhez képest – a mögöttes technológiának köszönhetően. Az SSD ugyanis nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, és az adatokat memóriachipeken tárolhatjuk, így jelentős mértékben lecsökkenthető a fájlok adatainak kikereséséhez, valamint az olvasáshoz és íráshoz szükséges idő. Ennek köszönhetően akár egy régebbi számítógép is jól érzékelhetően felgyorsítható, mivel gyorsabban indul el az operációs rendszer, és az egyes alkalmazások is kevesebb idő alatt töltődnek be. Egy 90 GB-os példányon pedig bőven akad hely a szoftvereknek – a többi adatot (filmek, zenék, képek stb.) pedig továbbra is lehet tárolni a hagyományos, nagyobb tárhelyet, ám lassabb elérést biztosító merevlemezeken. Kell ennél jobb karácsonyi ajándék?

Az SSD-n kívül három további USB-s pendrive-ot is kisorsolunk olvasóink között, amelyek közül kettő minden szempontból kiemelkedik a szokványos felhozatalból. A 25. szülinapi emblémával ellátott kis háttértár a Kingston Technology cég idén ünnepelt születésnapjára készült egyedi sorozatú példány, míg a gitáros külsőt kapott 8 GB-os pendrive garantáltan minden társaságban vonzani fogja a tekinteteket. Talán mondanunk sem kell, hogy mindhárom adathordozó mögött a Kingston Technology szakértelme és világvezető technológiája áll, így a megszokott megbízhatóságra és sebességre számíthatnak majd az újdonsült tulajdonosaik. Az ajándékok azon túl, hogy jól mutatnak majd a karácsonyfa alatt, akár rögtön fel is használhatók a karácsonykor készült képek és videók hordozására – nagyszülőkhöz, rokonokhoz, ismerősökhöz tett látogatások során.

A megválaszolandó kérdések:

  • Mi a jelentősége a HyperX 3K SSD nevében a 3K jelzésnek?
  • Milyen színű hőelosztó hűtőborda található a HyperX Predator memóriamodulokon?
  • Milyen kapacitásban (GB) érhető el a DataTraveler HyperX 3.0 pendrive?

A kérdésekre a helyes választ a 240 GB-os HyperX 3K SSD-ről szóló tesztünkben, illetve a Kingston HyperX-oldalain találhatjátok.

A válaszokat a következő címre várjuk: nyeremeny@jatekok.hu

Sorsolás: 2012. december 9.

További nyereményjátékokat a http://nyeremenyfigyelo.hu oldalon is találhattok.

A nyeremények kereskedelmi forgalomban nem kapható, promóciós termékek. A nyeremények készpénzre nem válthatók át. A nyeremények postaköltségeit belföldre a Játékok.hu állja.

 

[FRISSÍTÉS]

Megvannak a nyerteseink!

Pataki Józsefné: 1 db HyperX 3K SSD 90 GB
Anda Mirella: 1 db DataTraveler 111 8 GB
Csordás Norbert: 1 db 25. szülinapi emblémával ellátott DataTraveler SE9 8 GB
Shepherd Krisztián: 1 db DataTraveler 8 GB gitár kialakításban

Gratulálunk! Az érintetteket e-mailben értesítettük.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »