Oldal kiválasztása

Bemutatkozott hazánkban is a Wonderbook és a Book of Spells – utóbbi magyar szinkronnal!

Bemutatkozott hazánkban is a Wonderbook és a Book of Spells – utóbbi magyar szinkronnal!

Harry Potter és a többi varázslótanonc bőrébe bújhatunk a Sony legújabb, kiterjesztett valóságon alapuló mozgásérzékelős játékában, és további játékok sora is várható.

Tegnap a Sony rendezvényén végre hivatalosan is bejelentették azt, amit mi már nyár eleje óta tudtunk, csak nem mondhattuk el senkinek. A Book of Spells ugyanis nem csupán teljes magyar szöveggel lesz kapható, de neves magyar szinkronszínészek bevonásával ékes magyar nyelven is szólal majd meg. Mivel a játékot elsősorban kisebb gyerekeknek szánták, így valószínűleg kiváló döntés volt a Sony részéről, hogy ennél a címnél válasszák a teljes honosítást.

A Wonderbooknak első látásra nincs sok köze a videójátékokhoz, hiszen egy kézbe fogható, hagyományos könyvről van szó. Kinyitva azonban nem írott mondatokat, hanem jeleket találunk benne, amelyek segítségével a játékosok életre keltik a PlayStation kalandokat. A játékhoz használt Wonderbook a kiterjesztett valóság technológiát használja fel, amelynek lényege, hogy a PlayStation 3-hoz csatlakoztatott kamera segítségével a játékost és annak környezetét feltérképezi, majd belehelyezi a tévé képernyőjén zajló kalandokba. Mindez a gyerekek számára úgy jelenik meg, hogy a könyv megelevenedik, és a történetek szereplői kilépnek a lapok közül.

A Wonderbook november 14-től vásárolható meg itthon, és 3 változatban lesz kapható: csak a könyv és a szoftver, valamint csomagban Move-val, továbbá egy 12 GB-os konzollal együtt is.

A további Wonderbook-játékokról videót ide kattintva nézhettek meg.

Translate »