Oldal kiválasztása

Zen Pinball 2 és egy új, PopCap-játékon alapuló flipperasztal érkezik

Zen Pinball 2 és egy új, PopCap-játékon alapuló flipperasztal érkezik

PS3 és PS Vita rendszerekre érkezik a Zen Studios flipperjátékának új keretrendszere szeptember 4-én, amit a PopCap Games egy eleddig be nem jelentett flipperasztala követ, ami szeptember 5-től az XBLA-n keresztül is elérhetővé válik.

Az új keretrendszer a szokásos formában fog működni, azaz a PlayStation Network keretein belül lehet majd hozzájutni, és DLC-k formájában lehet letölteni hozzá az asztalokat. A kezdéskor 26 flipperasztal lesz elérhető, és természetesen az eredménylisták, az ismerősökkel folytatott kihívások és tornák közösek és átjárhatók lesznek a PS3 és PS Vita rendszerek között. A 3D-kompatibilis tévéken a tartalom is 3D-ben lesz megjeleníthető, és a választékban elérhető asztalokat megvásárlásuk előtt mind ki lehet majd próbálni.

A Zen Pinball 2 a Zen Pinball és a Marvel Pinball tulajdonosainak ingyenes frissítésként válik elérhetővé. A felületen keresztül megvásárolt flipperasztalok természetesen mindkét platformon elérhetővé válnak, azaz ha valaki megvett valamit a PS3-ra, az rögtön a Vitán is elérhetővé válik.

A hírrel együtt jelentették be, hogy egy, a PopCap Games játékain alapuló új flipperasztal lát napvilágot a Zen Pinball 2-vel egyidőben, amelyről többet az idei PAX Prime-on lehet megtudni, ahol az asztal kipróbálható verzióját is közszemlére teszik. A megjelenést követően, egy nappal később az XBLA-n is elérhetővé válik a Pinball FX2 keretrendszeren keresztül.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »