Oldal kiválasztása

Fallout 3: Mothership Zeta részletek

Fallout 3: Mothership Zeta részletek
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Friss információk láttak napvilágot az augusztus elején érkező, új Fallout 3 letölthető tartalomból, a Mothership Zeta. A Bethesda ezúttal az új fegyverekről és perkekről rántotta le a leplet.

Napra pontosan egy héttel ezelőtt jelentette be a Bethesda, hogy gőzerővel hegesztik a Fallout 3 soron következő DLC-jét, a Mothership Zetat, melynek a története egy idegen űrhajó körül forog majd. A csomag augusztus elejétől lesz beszerezhető X360 és PC masinákra, most pedig az első konkrétumok is megérkeztek a letölthető tartalom nyújtotta újdonságokról.

 

Fegyverarzenálunk főleg high-tech kütyükből áll majd, így kapunk egy spéci kézifegyvert, a Shock Batont, illetve egy pisztolyt, a z Alien Atomizert, valamint egy vadonatúj puskát, az Alien Disintegratort. Mindezek mellett egy vadonatúj gránáttípussal, a Cryo Grenade is könnyíthetünk magunkon küldetéseink során. Segítségével rövid ideig lefagyaszthatjuk ellenfeleinket, akik így magatehetetlenül vergődve könnyű célpontot jelentenek majd.

 

A csúzlik mellett bemutatkozik az perk, a Xenotech Expert is, melynek elsajátítása után sokkal könnyebben és magabiztosabban kezeljük majd az idegenek fegyvereit. Küldetésünk során érdemes lesz sűrűn látogatni az anyahajót is, mert itt találjuk majd az Alien Epoxy-t, melynek használatával 25%-ot tudunk javítani eszközeinken.

 

A Mothership Zeta névre keresztelt DLC augusztus elején debütál PC és X360 masinákra, míg a PlayStation 3 tulajoknak szeptemberig várni kell a megjelenésig.

Translate »