Oldal kiválasztása

WipEout 2048 – Új tartalom érkezett a játékhoz

WipEout 2048 – Új tartalom érkezett a játékhoz
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Két kiegészítő érkezik a programhoz, egész pontosan a WipEout HD és a WipEout HD Fury, de akik már megvásárolták PS3-ra a kiegészítőket, azok ingyen letölthetik PS Vitára, hála a Cross-Buy lehetőségnek.

A PS Vitára kiadott WipEout 2048 két kiegészítőt kap, egész pontosan a PS3-ra kiadott WipEout HD-t,  WipEout HD Game Pack néven, amely tizenkét új pályát és tizenkét új űrhajót kínál azoknak a játékosoknak, akik már végeztek a 2048 pályáival, 2425 forintért. Továbbá megvásárolható még a WipEout 2048 – WipEout HD Fury Game Pack is, amely még tizenkét új pályát és huszonnégy űrhajót ad hozzá az alapjátékhoz, szintén 2425 pénzért.

 

 

Az igazi rajongók számára elérhető a WipEout 2048 Complete Game Pack is mindössze 3950 forintért, amely tartalmazza a PS Vitára átdolgozott  PS3-as WipEout HD-t és a WipEout Fury kiegészítőt, mind a 24 pályával, 24 űrhajóval és 4 zónapályával. Akik már rendelkeznek a fenti játékok valamelyikével Vitára, ám szeretnék PS3-on is élvezni a száguldást, azoknak egyszerűen csak keressék meg a PlayStation Store-ban a Download List-et, ahol már ott lesz letöltésre készen a teljes csomag.

 

 

Mindez a Cross-Buy lehetőségnek köszönhető, amely oda-vissza működik, tehát aki már korábban megvásárolta a PS Vita változatot, az PlayStation 3-on is ingyen játszhat a kiegészítőkkel, valamint akik már rendelkeznek PS3-on a WipEout HD és WipEout HD Fury-val, azoknak ingyenesen elérhető Vitára a WipEout 2048 Complete Pack. A Cross-Buy tehát igen hasznos dolog, és a WipEout 2048 mellett olyan  PS Vitás címek is alkalmazzák, mint a Hustle Kings, a Top Darts, és Motorstorm RC.

Translate »