Oldal kiválasztása

Epic Mickey 2 – PC-re, Mac-re, 3DS-re, friss részletek és képek

Epic Mickey 2 – PC-re, Mac-re, 3DS-re, friss részletek és képek

Mozgalmas volt a múlt hét a nem rég bemutatott Epic Mickey 2: The Power of Two számára, hiszen a leleplezés után kiderült, bejelentett platformjai mellett 3DS-re, Mac-ra és PC-re is elkészül Mickey egér zenés platformer kalandja.

Bővült az Epic Mickey 2: The Power of Two platformlistája, a Junction Point ugyanis a napokban bejelentette, Nintendo Wii, PlayStation 3 és Xbox 360 mellett, 3DS-re, Mac-re és PC-re is ellátogat majd a játék, amin világszerte közel 800 ember dolgozik. Friss képeket a galériában találtok.

 

A 3DS-es verzióról néhány részlet is kiderült, így megtudtuk, hogy a Power of Illusion alcímet viselő zsebkaland egy oldalnézetes platformer lesz, ami sokkal inkább követi majd az 1990-ben Sega Genesis-re megjelent Castle of Illusion Starring Mickey Mouse-t, mint az első Epic Mickey-t. A fejlesztést a brit Blitz Games végzi, s az ígéretek szerint nagy hangsúlyt kap majd a 3DS stylusa, amivel tulajdonképpen a festést fogjuk imitálni. A játék helyszínei és szereplői a Disney univerzumból merítenek egy nagyot, így főgonoszként visszatér a Hófehérkéből ismert boszorkány is. A 3DS-es verzió első képeit erre találjátok.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »