Oldal kiválasztása

Max Payne 3 – Utolsó trailer, részletek az árkád módról

Max Payne 3 – Utolsó trailer, részletek az árkád módról
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Múltkor képek formájában mutatkozott be a jövő héten polcokra felmászó Max Payne 3 új játékmódja, az árkád mód, ami a harmadik rész premier előtti utolsó trailerének társaságában megkapta első részleteit is.

Az Arcade mód több elemből áll majd össze, a pontvadászok eredményei pedig felkerülnek a Rockstar Social Club ranglistájára. A játékmódban egyfelől lesz egy úgynevezett Score Attack mód, amit a kampány teljesített küldetései után csalhatunk elő. Ilyenkor az adott pályát újra végigjátszhatjuk, a pontokat pedig aszerint osztja a rendszer, milyen módon sikerült végeznünk az ellenfelekkel.

 

A New York Minute mód az első és második Max Payne-ből köszön vissza. Ebben az opcióban újrajátszhatjuk a már teljesített küldetéseket, amelyeknek az elején egy meghatározott időkeret áll csak rendelkezésünkre. Ha ez lejár, végetér a játék, ha viszont sikerül végiverekednünk magunkat, akkor a pályaszakasz végén megmaradt idő alapján kapunk XP-t. Az időt jól irányzott fejlövésekkel tudjuk növelni.

 

A Max Payne 3 megjelenése nincs már messze, hiszen Európában PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra május tizennyolcadikán, PC-re pedig június elsején jelenik meg a sorozat új része. Utóbbi Games for Windows Live támogatás nélkül érkezik.

Translate »