Ma kora délelőtt befutott az Irrational Games által korábban beharangozott új Bioshock: Infinite trailer, aminek az a különlegessége, hogy a játékosok által válogatott jeleneteket tartalmazza.

A trailerrel egy időben két, a Bioshock: Infinite-tel kapcsolatos különlegességet is bejelentett az Irrational Games. Egyrészt a csapat bemutatta a régóta pletykált táblajátékot, a Plaid Hat készítette The Siege of Columbia-t. Ebben a külön megvásárolható táblajátékban a játékosok különböző kártyák és közel 52-féle figura segítségével harcolhatnak Columbia irányításáért, jelen esetben a Founderek (Alapítók) vagy a Vox Populi oldalán.

 

Emellett bemutatkozott az előrendelőknek szánt ingyenes, flash-alapú BioShock Infinite: Industrial Revolution játék is, ami több mint ötven különböző rejtvény megoldására invitálja a rajongókat. A játékban egy gyári munkást alakítunk, akivel a különböző feladványokat megoldva el kell döntenünk, hogy melyik oldalt, a már említett Alapítókat vagy a Vox Populit biztosítjuk támogatásunkról. Az előrendelők egyébként a játék végeztével Bioshock: Infinite ingame extrákhoz jutnak.

 

És akkor a trailer:

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás