Oldal kiválasztása

Project CARS – Az első Wii U-s részletek

Project CARS – Az első Wii U-s részletek
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Slightly Mad rajongók által finanszírozott játéka Nintendo Wii U-ra is meg fog jelenni, s egy most előkerült előadás dia szerint minden lehetőséget megragad a csapat, hogy teljes mértékben kiaknázza a Nintendo új gépének képességeit.

A slide-on olvasható pontok szerint a Project CARS támogatni fogja a giroszkópos irányítást, így a konzolhoz járó tablet-szerű irányító lesz maga a "kormány". A kis kijelzőn látható lesz a kormány, annak minden kapcsolójával és gombjával, így verseny közben az érintőképernyőt kihasználva, a gombok nyomkodosával tudnánk elérni a funkciókat. Szintén a kiegészítőt követhetnénk a különböző kameraállásokat, köztük a visszapillantó képével, de itt jeleníthetnénk meg a telemetria adatait is.

 

Emellett a bokszban lévő mérnököknek adhatnánk utasításokat, valamint kiválaszthatnánk a kerékcserék során felpakolandó friss gumik típusait, a benzin mennyiségét is.

 

A Need for Speed: Shift fejlesztőinek új játéka egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de az már biztos, hogy PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra készül.

Translate »