Oldal kiválasztása

Microsoft – Nem lesz új Xbox bejelentés az E3-on, de már a next-genhez toboroznak

Microsoft – Nem lesz új Xbox bejelentés az E3-on, de már a next-genhez toboroznak
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Microsoft véget vetett az elmúlt hónapok találgatásainak, és hivatalos közleményben erősítették meg, az idei E3-on biztosan nem mutatják be a sokat pletykált új Xbox-ot. Ennek ellenére a redmondiak és a Turn 10 már a next-genre toboroz munkatársakat.

A Microsoft hivatalosan is megerősítette, az idei E3-on nem fogják bemutatni sokat pletykált új Xbox-ukat, a redmondiak ugyanis még mindig az Xbox 360-ra szeretnének koncentrálni, az idei ugyanis a konzol egyik legnagyobb éve lehet. A kiadott kommünikéből kiderül, a tavalyi sikeres évre alapozva szeretne tovább haladni a Microsoft, így olyan címekkel erősítenek 2012-ben, mint a Halo 4, a Fable: Horizon, a Fable: The Journey, de a felhozatalt rengeteg Kinect játék is erősíteni fogja.

 

Időközben azért a háttérben már a Microsoft is a következő generációs Xbox-hoz keres munkatársakat, de a csapat belsős stúdiója, a Turn 10 is next-gen fejlesztéshez keres új embereket, így nagy valószínűséggel a Forza Motorsport 5 már csak a következő generációban lát majd napvilágot.

Translate »