Oldal kiválasztása

Póker Hírek nyereményjáték

Póker Hírek nyereményjáték
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Te is azok közé tartozol, akik az utcán járva büszkén hirdetnék, hogy Ők bizony pókeresek? Mindig is arra vágytál, hogy végre Neked is legyen egy pókeres pólód, sapkád, vagy valamilyen egyéb kiegészítőd? Ha így van, most valóra válthatod álmodat!

Partneroldalunkon egy új nyereményjáték indult, amelynek részleteit alább olvashatjátok:

 

Full Tilt Poker – Nyereményeső nevű promóciónk lényege könnyedén leírható. Gyűjts össze 250 Full Tilt pontot, mi pedig cserébe egy minimum 3000 Full Tilt pontba kerülő ajándékkal lepünk meg. Mindössze az alábbi egyszerű feltételeket kell teljesítenetek, és máris indulhat a harc az értékes nyereményekért.

 

  1. Töltsd le oldalunkról a Full Tilt Poker szoftverét, valamelyik Full Tilt reklámra kattinva.
  2. Regisztrálj, és hozd létre saját Full Tilt fiókodat a PNEWSHU600 referral code megadásával.
  3. Fizess be egy minimális összeget, vagy amennyit jónak látsz, majd küld el játékosnevedet, és a póker hírekes felhasználónevedet az info@poker.news.hu e-mail címre.
  4. Játssz, és gyűjts össze 250 Full Tilt Pontot (FTP), és máris Tiéd a nyeremények egyike. További 250 FTP összegyűjtése esetén a nyereményed mellé plusz 10 dollár is a markodat üti, amelyet azonnal jóváírunk számládon. Most biztosan felmerült benned a kérdés: 250 FTP egy akár 5700 Full Tilt Pont értékű ajándékért? Igen, nálunk ez is lehetséges!

 

További részletekért kattints ide!

Translate »