Oldal kiválasztása

Nintendo Wii U – HD felbontású, 3D-re alkalmas kontrollerrel

Nintendo Wii U – HD felbontású, 3D-re alkalmas kontrollerrel
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Kotaku rátette a mancsát egy tavaly szeptemberi szabadalmi dokumentációra, amiben a Nintendo Wii U különleges kontrollerének lehetséges tulajdonságait részletezik a kiotóiak, köztük a szemüveg nélküli 3D-t, HD felbontás-t

A dokumentációból kiderül, hogy a tavalyi E3-on bemutatott, idén mindenféleképpen boltokba kerülő Nintendo Wii U kontrollere igazán sokoldalú lesz, a Nintendo ugyanis rengeteg extrával ruházza fel a táblagépre hajazó kontrollert. Egyrészt ha hinni lehet a szabadalmakat tartalmazó iratnak, akkor szemüveg nélküli 3D-t (3DS-hez hasonló technológia), valamint HD felbontású kijelzőt kap majd a Wii U irányítója.

 

Emellett lesz elő- és hátlapi beépített mikrofon is, amivel a hangfelismerés mellett akár hanggal kiadott parancsok segítségével is irányíthatóak lesznek a játékok. A kontroller állítólag tartalmazni fog egy elől található kamerát is, ami alkalmas lesz arcfelismerésre és annak adatainak tárolására. A dokumentáció szerint a kontroller különböző külső perifériákhoz is csatlakoztatható lesz, mint például egy manapság is kapható fegyver perifériához, vagy egy billentyűzethez, valamint képes lesz más készülékekkel is kommunikálni, így lehetőségünk lesz vele adatokat másolni.

Translate »