Oldal kiválasztása

Folytatódik az Amnesia: The Dark Descent?

Folytatódik az Amnesia: The Dark Descent?
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Frictional Games a napokban elindított egy teaser honlapot, ahol egy homályos képen Amnesia logó pózol, a képre kattintva pedig a Google Maps oldala jön be, Kínára mutatva. Vajon készül a Amnesia: The Dark Descent folytatása?

Minden jel szerint a Frictional Games folytatni kívánja az Amnesia: The Dark Descentet, a csapat ugyanis elindított egy teaser oldalt, ahol a játék logója szerepel egy homályos képen. A képre kattintva Kína jelenik meg a Google Maps-en, így megindult a találgatás, vajon az új rész helyszínére vonatkozik az utalás?

 

A Rock, Paper Shotgun kicsit mélyebbre ásott, és kiderítette, hogy a beregisztrált honlap címhez olyan címszavak tartoznak, mint a 3D játék, Frictional Games, túlélő-horror, akció-kaland, belső nézet, horror, rémisztő, ijesztő, HPL, készülő játék, következő Frictional játék. A magazin emellett azt is kiderítette, hogy a csapat a következő rövid leírással mutatja be az oldalt: „Üdvözlünk a következő Frictional Games játék honlapján, a honlapon, ahol folyamatosan friss információkkal fogunk szolgálni fejlesztés alatt álló projektünkről. Ezen az oldalon tesszük közzé az újdonságokat, mindaddig, míg nem találunk végleges nevet a játéknak.”

Translate »