Oldal kiválasztása

UK Top 10 – Brit játékeladások

UK Top 10 – Brit játékeladások
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A múlt heti új megjelenéseknek köszönhetően alaposan felborult az egy héttel ezelőtti sorrend, ráadásul a frissen debütált Kingdoms of Amalur: Reckoning olyat vitt véghez, amire tizenkét esztendeje nem volt már példa.

A múlt héten még éllovas Final Fantasy XIII-2 nem tudta megőrizni vezető helyét, az EA Partners és a 38 Studios új fantasy-szerepjátéka, a Kingdoms of Amalur: Reckoning ugyanis simán az élre ugrott a premierjét követő első hét után. A 38 Studios játéka tette mindezt úgy, hogy tizenkét évvel a Pokemon Red után ő az első új RPG, ami erre a bravúrra képes volt, ráadásul a Dead Island tavalyi sikere után szintén a Kingdoms of Amalur: Reckoning az első olyan játék, ami nem folytatásként debütált, s az élen nyitott.

 

A dobogó második fokára a Final Fantasy XIII-2 állhatott fel, míg a bronzérmet a kritika által jól fogadott The Darkness 2 szerezte meg. Az új megjelenések közül a Catherine a 20., a Grand Slam Tennis 2 pedig a huszonhatodik helyen nyitott, ami egyik cím esetében se mondható sikernek.

 

  1. Kingdoms of Amalur: Reckoning
  2. Final Fantasy XIII-2.
  3. The Darkness 2
  4. Metal Gear Solid HD Collection
  5. FIFA 12
  6. Battlefield 3
  7. Modern Warfare 3
  8. Assassin’s Creed: Revelations
  9. Skyrim
  10. Mario & Sonic: London 2012 Olympics

Hozzászólások

Translate »