Oldal kiválasztása

Uncharted: A negyedik labirintus megjelenés február elején

Uncharted: A negyedik labirintus megjelenés február elején
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Fumax 2012-ben is igyekszik a játékosok igényeit kielégíteni, így a tavalyi esztendőben megjelent Battlefield 3 és két Assassin’s Creed regény után egy újabb szuper alkotás, az Uncharted is megkapja a maga honosított könyvét.

Idézünk a könyv tartalmából:

 

"Nathan Drake hivatásos kincsvadászt és vakmerő kalandort New Yorkba hívja az az ember, aki megtanította neki a „műtárgybegyűjtő-biznisz” minden fortélyát. Victor Sullivannek szüksége van Drake segítségére, mert régi barátját, Luka Hzujak világhírű régészt holtan találták Manhattanben. Nyomukban a gyilkosokkal, Drake, Sully és Jada, Hzujak lánya egyiptomi és görögországi ásatásokon próbálják kideríteni, mi lehetett az a megdöbbentő felfedezés, amely miatt végeztek a tudóssal.

 


Ehhez meg kell oldaniuk az alkímia egyik ősi mítoszának rejtélyét és meg kell találniuk három régóta elveszett labirintust. Kiderül, hogy egy másik országban, egy másik kultúrában épült egy negyedik labirintus is, amely páratlan gazdagság és hatalom kulcsát rejti. A föld alatti útvesztőt rettentes, elfeledett katonákból álló sereg őrzi. Valamint egy szörnyeteg. A titok pedig egyszerre kincs és méreg, paradicsom és pokol – feltéve, hogy Drake egyáltalán eljut hozzá élve.

 

Légy üdvözölve a negyedik labirintusban!"

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »