Oldal kiválasztása

Új címekkel bővül a PlayStation Plus szolgáltatás

Új címekkel bővül a PlayStation Plus szolgáltatás

A PS Plus szolgáltatás révén az előfizetők decemberben többek között olyan új játékszoftverekkel játszhatnak, mint a nagy sikerű Batman: Arkham City és a Mortal Kombat.

December 5-től letölthetővé válik PlayStation 3-ra a Batman: Arkham City, míg PS Vita-tulajdonosok számára december 19-én érkezik a Mortal Kombat. A Bulletstorm és a Resident Evil 5 Gold Edition még mindig részét képezik a PS Plus Instant Game Collectionnek. A PS Plus előfizetőinek a hónap végétől lehetőségük van kedvezményes áron vásárolni többek között olyan címeket is, mint a Grand Theft Auto IV Complete Edition, a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, a Jet Set Radio, a Saints Row The Third Full Package és a Rayman Origins (PS3 és PS Vita).

A leárazások mellett az előfizetők kapnak 1 GB tárhelyet is (1 GB PS3-ra és 1 GB PS Vitára) a felhőalapú tárolási rendszerben, amelyet a játékmentéseik tárhelyeként használhatnak. Az automatikus frissítések, a korai bétahozzáférések, az exkluzív dinamikus hátterek és a PlayStation Network avatarok is mind a PS Plus szolgáltatás részét képezik. A PS Plus most már két platformon is elérhető, hiszen a PS3 mellett a PS Vita-tulajdonosok is előfizethetnek a szolgáltatásra éves vagy 90 napos előfizetési periódust választva.

Translate »