A Paul Gale Network értesülései szerint Title Fight munkacímen készül a Superbot gondozásában a Sony PlayStation 3 exkluzív, Smash Bros-stílusú bunyós játéka, amit 2010 óta fejlesztenek.

A most napvilágra került szivárgás szerint a Sony is egymásnak ereszti univerzumának ismert hőseit, így a Superbot Entertainment 2010 óta egy PS3 exkluzív Smash Bros.-stílusú játékon dolgozik, melyben feltűnne a Twisted Metal Sweet Tooth-ja, Parappa the Rapper, Kratos a God of Warból, Sly Cooper, Nathan Drake, a Killzone-ból Colonel Mael Radec és Fat Princess. A lista állítólag az MGM-mel kötött szerződés értelmében James Bonddal is ki fog egészülni. A pletykák egyébként legalább 20 hősről szólnak.

 

A szóbeszédet alátámasztja, hogy a SuperBot csapata több álláshirdetésében is arra utal, hogy olyan szakembereket keresnek, akik jártasak a verekedős játékokban, illetve komoly online és matchmaking tapasztalattal rendelkeznek.

 

Emellett Chris Molina pályadizájner Twitter bejegyzése is alátámasztja a fentieket, az úriember ugyanis arról csiripelt, hogy a pár hónappal ezelőtt bemutatott "Michael" című Sony-s videó a készülő játékra utal.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás