Oldal kiválasztása

Pletykaveszély: Zöld lámpással a főszerepben készül játék?

Pletykaveszély: Zöld lámpással a főszerepben készül játék?
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A napokban derült ki, hogy a DC Comics egyik ismert képregényhőse, Zöld lámpás moziverziójának munkálatai jól alakulnak, a híres hős bőrébe pedig az X-Menben Deadpoolként vitézkedő Ryan Reynolds bújik majd.

Felpörögtek az események a DC Comics egyik legendás karaktere, Zöld lámpás – filmpremier 2011. június 17. – körül, amiben nyilván hatalmas szerepe van a napokban hivatalosan is megerősített információnak, miszerint a legutóbbi X-Menben Deadpoolt alakító, korábban csak romantikus vígjátékokban domborító Ryan Reynolds ölti majd magára a hős gúnyáját.

 

A Venture Beat értesülései szerint a készülő film alapján pedig már a játékadaptáció is készül, amit a Warner Bros. közreműködésével a Double Helix Games fejleszt. A forrás szerint két másik csapat, a Shiny és a The Collective is besegít majd a projekt készítésébe. A fejlesztési munkálatokhoz közelálló forrás szerint a fény elsősorban a PS3 és az X360 tulajok számára csillan majd fel. Természetesen a kiadó cáfol, állításuk szerint az egész csak pletyka és spekuláció.

Translate »