Oldal kiválasztása

Megjelent az Assassin’s Creed: Testvériség

Megjelent az Assassin’s Creed: Testvériség
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A mai naptól leemelhető a könyvesboltok polcairól a Fumax gondozásában honosított és forgalmazott Assassin’s Creed: Testvériség, ami a nyáron debütált Assassin’s Creed: Reneszánsz történetét görgeti tovább.

Megjelent az Assassin's Creed: Reneszánsz folytatásának is tekinthető Assassin's Creed: Testvériség, mely a Fumax gondozásában itthon magyar nyelven olvasható, s tanulmányozható. A 3790 FT-ba kerülő kiadvány 480 oldalon meséli el Ezio legújabb történetét:

 

Az egykor oly dicsőséges Róma romokban hever. A városban szenvedés és pusztulás az úr, polgárai a kegyetlen Borgia család tehetetlen bábjai. Csak egyvalaki mentheti meg őket a Borgiák zsarnokságától – Ezio Auditore, a orgyilkos hagyományok mestere.

 

Küldetése során Eziónak latba kell vetnie minden képességét. Cesare Borgia, aki apjánál, a pápánál is elvetemültebb és veszélyesebb, nem nyugszik, amíg egész Itáliát meg nem hódította. Mivel ez a köpönyegforgatók kora, az összeesküvők mindenhová befészkelik magukat, még a Testvériség soraiba is…

 

Translate »