Oldal kiválasztása

BlizzCon 2007 – Rajtol az idei BlizzCon

BlizzCon 2007 – Rajtol az idei BlizzCon
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Pár óra, és megnyítja kapuit az idei év BlizzCon rendezvénye, amely két teljes napon át tartja majd lázban a világot.

Az idei BlizzCon komoly érdekességeket tart a számunkra. Ugyan még hivatalos bejelentés nem történt, de az egész világ kész tényként kezeli, hogy érkezik a World of Warcraft második kiegészítője, a Wrath of the Lich King. Az idei rendezvény egyik legnagyobb dobbantása lesz a hivatalos megerősítés és reméljük, hogy az eddig csak pletykaszinten keringő infók végre megerősítést kapnak, esetleg némi plusz morzsákkal is megtámogatják majd azokat. Szintén csak remélni tudjuk, hogy egy esetleges videóanyag, illetve pár képecske is csurran-cseppen majd Anaheimből.

Akit esetleg nem hoz lázba a WoW, annak sem kell szomorkodnia, hiszen most lesz először kipróbálható a publikum számára a májusban bejelentett StarCraft II, így biztosak lehetünk, hogy számos shaky-cam felvételt kapunk majd a nyakunkba öntve.

Az idei összeröffenés és közös szalonnasütés mégsem a két projekt miatt tűnik egyelőre igazán érdekesnek. A napokban az egyik alkalmazott elkotyogta, hogy a Team 3 50 fős bandája egy vadonatúj játékon dolgozik, azaz a Blizzard hosszú idő után egyszerre három játékon is szorgoskodik. Mivel már folyik egy StarCraft II fejlesztés és egy WoW kiegészítő is folyamatban van, így elég nagy a valószínűsége, hogy egy Diablo franchise-ról rántják majd le a leplet a Blizzard képviselői, azonban nem tudni, hogy egy esetleges Diablo 3-ről vagy talán egy új MMO-ról van-e szó. Hamarosan ez is kiderül…

A negyedik és egyben az utolsó érdekesség pedig a WoW világában játszódó és készülődő egész estés mozi első képkockái lehetnek, ugyanis a kiállításra kilátogatók elsőként leshetik meg az első mozifilmről készült előzetest.

Translate »