Oldal kiválasztása

Comic-Con 11 – The Old Republic bejelentés, gyűjtői kiadás pletykák

Comic-Con 11 – The Old Republic bejelentés, gyűjtői kiadás pletykák
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ugyan még mindig nem rendelkezik megjelenési dátummal a Star Wars: The Old Republic, minden jel szerint egy meglehetősen drága, és masszív tartalommal bíró gyűjtői kiadással lehetnek majd gazdagabbak a rajongók.

A NeoGAF fórumán ugyanis felbukkant egy, a The Old Republic speciális kiadványát népszerűsítő plakát, mely a csomag teljes tartalmát felsorolva hirdeti a közel 150 euróba kerülő pakkot. A meglehetősen borsos ár azonban nem véletlen, az alapjáték mellé ugyanis magában rejt egy Darth Malgus szobrot, egy galaxis térképet, a játék teljes zenei hanganyagát, valamint egy The Journal of Master Gnost-Dural című könyvecskét, illetve hét exkluzív digitális tartalmat, melyekről itt olvashattok részletesebben.

 

A kiszivárgott információk, és képanyag ugyan nem hivatalos, de a BioWare már korábban jelezte, hogy az idei Comic-Con rendezvényen saját előadást kap a játék, ahol több mindent bejelentenek, így nem kizárt, hogy a holnap rajtoló kiállításon hivatalos megerősítést kap a különleges kiadvány, s talán végre megjelenési dátumunk is lesz végre.

Translate »