Oldal kiválasztása

Take-Two – Gondolkodnak a Wii U-támogatáson

Take-Two – Gondolkodnak a Wii U-támogatáson

Ugyan az E3-on a Take Two nem szerepelt azon csapatok között, akik támogatásukról biztosították a Nintendo új konzolját, a Wii U-t, de a kiadó CEO-ja elmondta, jelenleg is vizsgálják a lehetőségeket.

Karl Slatoff, a Take Two elnöke az interjúban elmondta, jelenleg annak lehetőségét vizsgálják, milyen formában tudják majd a jövőben támogatni a Wii U-t, a kiadó ugyanis nem szeretne sima portolt játékokat készíteni, és egészen más utat szeretne járni, mitn a legtöbb konkurens.

 

A CEO úgy nyilatkozott, hogy természetesen nagyön örülnek neki, hogy új konzol fog megjelenni a piacon, hiszen így az ő lehetőségeik is kiszélesednek, s bár nagyon jó viszonyt ápolnak a Nintendo-val, egyelőre nem tudni, milyen irányban indulnak el. Slatoff elárulta, a Wii U képességei hasonlóak, mint az Xbox 360-é vagy a PlayStation 3-é, így a komolyabb költségeket felemésztő grafikai munkákat például egységesen meg lehetne osztani, azonban ők nem sima portokban gondolkodnak, hanem a konzol képességeit és tulajdonságait figyelembe véve fejlesztenének játékokat.

Translate »