Oldal kiválasztása

Rage trailer, friss információk

Rage trailer, friss információk
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Vadonatúj részletek láttak napvilágot a RAGE PC-s verziójáról, a játék többjátékos módjáról, illetve a nemrég leleplezett gyűjtői kiadás tartalmáról, az Anarchy Editionről, mely mindhárom platformon elérhető lesz majd.

Tim Willits, az id Software kreatív igazgatója a PC Gamernek adott interjúban jelentette be, hogy a szeptemberben boltokba kerülő Rage PC-s verziója meglepetést is tartalmazni fog, ugyanis a játékosok a játék mellé megkapják a csapat által használt pályaszerkesztőt, illetve egy modokat támogató szerkesztőt is. Ehhez mindössze annyit kell majd tennünk, hogy a konzolt előhívjuk, majd beírjuk, hogy "id studio".

 

Emellett a napokban a többjátékos módról is érdekes infókat osztott meg az id Software. Egy Utah-ban tartott rendezvényen a fejlesztők bejelentették, hogy kapunk online kooperatív módot, illetve egy RAGE Combat Rally névre keresztelt opciót is. Utóbbi érdekessége, hogy legalább hatfős mérkőzéseket takar, ahol csapatban, vagy kompetitív módon apríthatjuk majd egymást, a cél pedig "rally" pontok gyűjtögetése lesz. Szintén az eseményen debütált a Legends of the Wasteland játékmód, melyben egy haverunkkal karöltve élvezhetjük végig az egyjátékos mód történetét, amit lehetőség szerint online co-op módban, vagy osztott képernyőn próbálhatunk majd ki.

 

A Bethesda a játék gyűjtői kiadványáról is lerántotta a leplet, mely az alapjáték mellett számos extrát kínál majd. Az Anarchy Edition névre keresztelt csomag tartalmazni fog egy duplacsövű puskát, egy spéci buggy-t, illetve egy speciális elit páncélt.

 

A Rage szeptember 15-én debütál Európában, természetesen minden bejelentett platformon egyidőben. Friss látnivalók a galériában.

Translate »