Oldal kiválasztása

Rock Band 3 – Új DLC érkezik

Rock Band 3 – Új DLC érkezik
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Rock Band 3 kapott már DLC-ket, de a héten érkezik egy újabb, melyben Run-DMC, Foo Fighters és egy Lordi dal is helyett kapott.

A jövő héten érkezik a Rock Band 3 új DLC-je, melyben négy új Foo Fighters, két régebbi FF szám Pro módját, egy Run-DMC és egy Lordi számot fog tartalmazni. Az FF számok között a nemrég megjelent új albumról, a Wasting Light-ról érkezik a "Walk" és a "Rope", ez utóbbi Pro mód támogatást is kap. Az új slágerek mellett két régebbi szám is érkezik, ezek pedig a "Long Road to Ruin" és a "Stacked Actors". A már meglévő Foo Fighters számok közül a "Monkey Wrench" és a "The Pretender" immáron Pro módban is játszható lesz.

 

A Foo Fighters dalok mellett érkezik még a Run-DMC "king of Rock" című száma, és a méltatlanul hanyagolt zseniális finn metál banda, a Lordi legismertebb száma, a "Hard Rock Halleluja". Az utóbbi bandának rengeteg zseniális száma van, sajnálatos, hogy csak ezt az egyet választották a Harmonix-nál. A dalok május 19-én lesznek elérhetőek, X360 és PS3  tulajok darabonként 1.99 dollárért, míg a Wii-sek 2 dollárért vásárolhatják meg ezeket.

Translate »