Oldal kiválasztása

Codename: Kingdoms – Kinect támogatás, leépítés a Crytek Budapestnél?

Codename: Kingdoms – Kinect támogatás, leépítés a Crytek Budapestnél?
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az általában mindig jól értesült Eurogamer szerint komoly létszámleépítés áldozata lett a Crytek budapesti részlege, mely jelenleg a Kinectes támogatást élvező Codename: Kingdoms-on dolgozott.

A tavalyi E3-on mutatkozott be a Crytek középkori, belső nézetű, közelharcos játéka, a Codename: Kingdoms, melyet a német anyacég magyarországi divíziója, a Crytek Budapest készített. Sajnos múlt időről beszélhetünk, az Eurogamer ugyanis úgy tudja, a Microsoft nem volt elégedett az eddigi eredménnyel, így a fejlesztés frankfurtba költözött, a hazai stúdió pedig közel alkalmazottainak a felétől válik majd meg a közeli jövőben. A pletykák szerint a A 80 fősről 35-40 fősre redukált budapesti stúdió némileg profilt is vált, így a nagyszabású címek helyett, a jövőben a  tablet piacra fog koncentrálni.

 

A magazin ezzel egyidőben azt is megerősítette, hogy a középkori verekedős játék a korábban csak pletykált Kinectes támogatást is megkapja, így otthonunkban élhetjük át, milyen is lehetett igazi gladiátornak lenni.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »