Oldal kiválasztása

Rayman Origins – Mégis dobozos verzióban érkezik

Rayman Origins – Mégis dobozos verzióban érkezik
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az eredeti tervek szerint Michel Ancel egyik sikercíme, a Rayman előzményeit taglaló Origins epizodikus, letölthető formában jelent volna meg, a rajongók azonban igazi folytatásra vágytak, így a UbiSoft változtatott korábbi döntésén.

Ancel a Game Informernek adott interjúban elárulta, a Rayman Origins fejlesztése során rengeteg szempontot vettek figyelembe, így a nagyon nehéz korábbi részek után a csapat úgy döntött, az előzményeket elmesélő Origins sokkal szórakoztatóbb és egyszerűbb lesz, azaz mindenki megtalálja majd a számára kedves játékelemet a játékban. Ha gyűjtögetni szeretsz, akkor gyűjtögethetsz, ha pedig végigrohannál a pályákon, annak se lesz semmi akadálya.

 

További érdekesség, hogy a Lumok gyűjtögetésével szerezhetünk majd speciális power upokat, illetve jó néhány jópofa kihívásban is részt vehetünk. Az egyik ilyen az "I Dare You", melyben bonyolultabb, összetettebb mozdulatsorokat kell hibátlanul kiviteleznünk. A Rayman: Origins-ben kapunk négyfős, helyi kooperatív opciót, melyben Rayman mellett irányíthatjuk majd Globoxot és két Teensiet. Emellett kiderült, hogy a játék pályáit úgy készítették, hogy azok mind egy, mind többjátékos módban élvezhetőek legyenek, és az egyszerűség oltárán feláldozva, a különböző játszható karakterek is azonos képességekkel bírnak majd.

 

Végezetül az is biztossá vált, hogy a korábban ígért letölthető, epizodikus formát a kukába hajította a stúdió, a rajongók ugyanis vérbeli folytatásért kiálltottak, így az év végére datált Rayman: Origins X360-on és PS3-on is dobozos formát ölt majd.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »