Oldal kiválasztása

Online túraautó-bajnokság

Online túraautó-bajnokság
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Február 5-én elrajtol a GTR-Masters új WTCC-bajnoksága, a HTCM7. A 10 futam során a túraautózás kihívásaiba élhetik bele magukat a versenyzők, izgalmas pályákon, nagy mezőnyben, fair ellenfelekkel, profi szervezésben.

A tavalyi rendkívül sikeresnek mondható évad után (több mint 70 résztvevő, köztük Michelisz Norbert is ellátogatott pár futamra) a szervezők idén sem szeretnék alább tenni a lécet. Íme egy kis ízelítő abból, hogy mi vár a futamokon a résztvevőkre:

A futamokat élőben közvetíti az AAR TV, így a versenyeket azok is figyelemmel kísérhetik, akik inkább csak nézőként követnék az eseményeket. A bajnokságnak igen komoly fődíja is van, a rendszeres résztvevők között ugyanis 3-3 db FORMULA LOTUS tesztvezetést sorsolnak ki.

A gyakorlásra használt kiszolgáló 24 órában elérhető, a prekvalifikációs rendszer folyamatosan jegyzi a honlapon a versenyzők legjobb köreit, így nyomon lehet követni a versenytársak felkészülését, valamint a kiszolgálón óránként rövid, pár körös futamok is indulnak, hogy ne csak az idővel való küzdelemmel teljen a felkészülés.

További részletek: HTCM7 bajnokság

Translate »