Oldal kiválasztása

Deus Ex: Human Revolution – Videón a gyűjtői verzió

Deus Ex: Human Revolution – Videón a gyűjtői verzió
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az Eidos Montreal két különböző gyűjtői verziót is elérhetővé tesz majd a Deus Ex: Human Revolutionből. Ezek közül most a legkomolyabb tartalmat kínáló csomaggal ismerkedhettek meg.

Ugyan Wolf korábban már ismertette az Augmented Edition és a most videón bemutatkozó Collector's Edition tartalmát, az Eidos Montreal azonban szeretné alaposan a fejünkbe vésni, hogy pontosan mit is kínál utóbbi.

 

Az egész csomag egy speciális, dizájnos dobozban foglal majd helyet, ami az alapjáték mellett tartalmazni fog egy Play Arts Kai által készített Adam Jensen figurát, egy Explosive Mission Pack névre keresztelt extra küldetést, melyben a klasszikus Deus Ex egyik szereplője is szóhoz jut majd. Bővíthetjük a kütyü- és fegyverarzenálunkat (Automatic Unlocking Device, M-28 Utility Remote-Detonated Explosive Device (UR-DED), Linebacker G-87 rakétavető, Huntsman Silverback duplacsövű puska, SERSR Longsword Whisperhead hangtompításű mesterlövész puska). Végezetül kapunk 10,000 extra kreditet, amit cuccaink fejlesztésére költhetünk, illetve egy kulisszatitkok DVD-t, amin helyet foglal az E3-as trailer, egy animált sztoriboard, egy 44 perces így készült videó, harminc percnyi zenei válogatás, illetve egy motion-képregény. A sort egy negyven oldalas képeskönyv zárja.

 

A Deus Ex: Human Revolution pedig augusztus huszonhatodikán debütál Európában, PC, X360 és PS3 platformokon is egyidőben.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »