Oldal kiválasztása

Assassin’s Creed: Revelations – Friss részletek a karakterekről

Assassin’s Creed: Revelations – Friss részletek a karakterekről
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Game Informer jóvoltából lelepleződtek a novemberre datált Assassin’s Creed: Revelations megújuló többjátékos módjának első kasztjai, valamint a történetszál fontosabb szereplői.

Többek között lesz egy kis afférunk a  Bizánci Birodalom egyik legbefolyásosabb alakjával, politikai hatalmát kiterjeszteni kívánó, dúsgazdag Manuel Palaeologos-szal, aki többek között örök ellenségünkkel, a templomosokkal is lepaktál majd. A történet során felbukkan majd a csinos, Sofia Sorto is, aki plátói szerelmet táplál Ezio iránt, és aki Velencéből érkezett Konstantinápolyba, ahol a rászorultak tanításával foglalkozik. Találkozni fogunk a fiatal Szulejmán szultánnal is, aki természetesen nagyapja trónjára vágyik.

 

Megismerkedünk majd Yusuf Tazimmal is, aki a helyi orgyilkosok egyik elismert mestere, és állandó riválisa Ezio-nak, de kapcsolatuk barátinak mondható, így Tazimtól tanuljuk majd meg a kampós penge használatát, trükkjeit.

 

A többjátékos kasztok közül eddig a következők mutatkoztak be:

 

  • Guardian – A templomosok tagjai, akiket csak úgy hívnak, hogy az "Igazság őrzői".
  • Sentinel – Orgyilkosok egy csoportja, akik korábban békét kötöttek az Oszmán Birodalommal, de több nézeteltérés után kiváltak, és bosszúra szomjasak.
  • Bombardier és Vanguard – Mindkét kaszt a templomosokhoz köthető, de csak a pénz és a hatalom vezérli őket.
Translate »