Oldal kiválasztása

Gears of War 3 – Az előrendelések átlépték az egymilliót

Gears of War 3 – Az előrendelések átlépték az egymilliót
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az Xbox LIVE-on elérhető nyilvános béta során több mint 1.29 millióan próbálták ki az ősz egyik legnagyobb sikerének ígérkező Xbox 360 exkluzív játékot, a játék előrendelései pedig már most elérték az egymilliót.

A Microsoft és az Epic Games bejelentése szerint a Gears of War 3 című játékot a mai napig több mint 1.29 millióan rendelték elő. Ezáltal ez a játék lett az Xbox 360 exkluzív címei közül az, amelyik a leggyorsabban elérte ezt az értékesítési eredményt. Bár a rajongóknak a játék  szeptember 20-i megjelenéséig még hónapokat kell várniuk, bebizonyosodott, hogy az Xbox 360 tulajdonosok milliói várják Marcus Fenix történetének harmadik, befejező epizódját.

 

“Hihetetlen mértékű az érdeklődés a játék iránt. A mostani azon kevés esetek egyike, amikor már hónapokkal  egy adott termék megjelenése előtt hatalmas számú előrendelői igényt regisztrálunk. Az előrendelések alapján biztosan állíthatom, hogy az év kereskedelmileg egyik legsikeresebb játéka lesz a “Gears of War 3“ – mondta el Bob McKenzie a Gamestop merchandising-ért felelős ügyvezetője.

 

A Gears of War 3 május 15-én zárult nyilvános bétatesztjén a világ 143 országából  1.29 millió játékos jelentkezett be a többjátékos arénákban zajló küzdelmekbe az Xbox LIVE szolgáltatáson keresztül.

 

A játékosok összesen 249 évnek megfelelő időtt töltöttek a most első ízben dedikált szervereken futó bétával, ahol négy térképen három játékmódot próbálhattak ki.

 

Cliff Bleszinski  az Epic Games vezető dizájnere szerint:  “Nem tudjuk eléggé megköszönni a játékosoknak ezt a meleg fogadtatást. Míg a rajongók megismerkedtek az újdonságokkal, mi kihasználtuk a lehetőséget, hogy tovább optimalizáljuk a játékot, hogy a megjelenés idejére minden a lehető legtökéletesebb legyen.”

 

A Gears of War 3 című játék három különféle kiadásban lesz megvásárolható Magyarországon az alábbi ajánlott fogyasztói árakon:

 

Standard Edition : 12,990 forint, Limited Edition: 14,900 forint, Epic Edition: 25,900 forint

Translate »