Múlt héten jelent meg a Mass Effect 2 utolsó DLC-je, az Arrival, melyhez egy lelkes magyar rajongó elkészítette a fordítást, hogy az alapjáték után ezt a kalandot is anyanyelvünkön élvezhessük.

Bizony, rég érkezett már magyar nyelvű anyag a játékhoz, ami nem véletlen, mivel az Eletronic Arts új üzletpolitikája szerint 20 millió lakosnál kevesebbel rendelkező országokban nem honosítják programjaikat. Ebbe mi is beletartozunk, döntse el mindneki, hogy ez pozitív vagy negatív dolog e. Épp emiatt az eddigi legjobb DLC, a Lair of the Shadowbroker sem volt kompatibilis a magyar példányokkal, ahogy az új skin pack és az Arrival sem.

 

Persze egy kis trükközéssel fel lehet telepíteni idehaza is (a Registry-ben a játék nyelvét át kell írni hu-ról en-re, ekkor engedi telepíteni a DLC-t, majd indítás előtt visszaírni hu-ra), szóval mi sem maradunk ki a jóból. Ráadásul a szintén jól sikerült Arrival-t a Mass Effect.hu csapatának egy lelkes tagja, Blasto lefordította kis hazánk nyelvére, így az innen letölthető csomag segítségével most már magyarul is élvezhetjük Shepard újabb kalandját. Köszönet érte!

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás