Oldal kiválasztása

Deus Ex: Human Revolution – Limitált kiadások

Deus Ex: Human Revolution – Limitált kiadások
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Square Enix bemutatta, milyen korlátozott példányszámú, gyűjtői kiadásokkal fognak kedveskedni az igazán elszánt Deus Ex rajongóknak a nyári premiert követően.

Azok, akiknek nem lenne elegendő pusztán a játék beszerzése annak augusztusi premierjekor, a Square Enix jóvoltából több limitált kiadás között is válogathatnak. Az első, az úgynevezett Augmented Edition, aminek a tervezett fogyasztói ára 10 dollárral lesz magasabb a normál kiadásénál. Ebben a vásárló a játék mellett talál majd egy artbookot, egy így készült DVD-t és egy animált képregényt is.

 

Az igazán nagy durranás viszont a nagyon limitált kiadás. Ez az elnevezés elsőre elég megmosolyogtató, ugyanakkor illik a kiadványra, ugyanis kizárólag Ausztráliában, Új-Zélandon és bizonyos európai országokban lesz elérhető. Tartalmát tekintve az USA-ban is elérhető Augmented Edition-ben foglaltakon túl kínál egy halom különleges fegyvert, 10,000 kreditnyi in-game valutát és egy Adam Jensen akciófigurát. S bár a kínálat igen kecsegtető, valószínűleg csak és kizárólag az igazi fanatikusok fogják megrendelni, ugyanis egy cseppet sem szolid 100 eurós árcédulával rendelkezik, ami barátok közt is legalább 20-25000 Ft-nak felel meg.

Hozzászólások

Translate »