Oldal kiválasztása

UPDATE: Új információk érkeztek a PC-s Assassin’s Creedről

UPDATE: Új információk érkeztek a PC-s Assassin’s Creedről

Charles Beauchemin, a Ubisoft technikai vezetője jóvoltából néhány érdekes új információval lehetünk gazdagabbak a játékkal kapcsolatban.

Arról már korrábban hallhattunk, hogy a 360-as verzióhoz képest találkozhatunk majd egy-két újdonsággal, például 4 új küldetéssel gazdagodik majd a PC-s verzió. Ezekről tudhatunk meg most néhány konkrétumot.

Az úgynevezett archer assassination módban egy megadott zónában kell likvidálnunk az íjjászokat anélkül, hogy észrevennének, a rooftop race challenge esetében pedig találkozunk egy informátorral, akitől meghatározott időn belül el kell jutnunk egy másikhoz. A merchant stand destruction challengenek nevezett feladat során pedig azoknak a ténykedéseit kell magakadályoznunk, akik kapcsolatban állnak a célpontunkkal. Végül pedig az escort challenge-ben egy szövetséges orvgyilkost fedezve kell biztosítani, hogy eljusson A pontból B-be.

Arról is ejtett néhány szót Charles Beauchemin, hogy fejlsztették a mesterséges intelligenciát is, így a tömegben nem lehet olyan könnyen elkeverednünk ha a meggyilkolt delikvens közelében vagyunk, mert azonnal kiszúrnak minket. Az őrök reakcióját is sokkal realisztikusabbá tették, hiszen az, hogy észrevesznek-e minket sokkal jobban fog függeni attól, hogy mennyien vannak körülöttünk.

Az irányítás a játékosok kívánalmainak megfelelően konfigurálható lesz, a gépigény tekintetében pedig ugyanazt az információt kaptuk, ami eddig is közzé volt téve.

UPDATE: Az egyik internetes magazin állítása szerint a márciusi megjelenés sajnos áprilisba csúszott át, így egy hónappal később kaphatjuk meg Altair kalandját.

Translate »