Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: Bulletstorm és Socom: Special Forces nyereményjáték

FRISSÍTVE: Bulletstorm és Socom: Special Forces nyereményjáték
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ezúttal az EA és a Sony egy-egy játékát sorsoljuk ki nyereményjátékunkban, úgyhogy PC és PS3 tulajdonosok, tessék figyelni, jönnek a kérdések!

Hála az égnek az utóbbi időben sikerült beszereznünk PC-s címeket is (lásd pl. az előző nyereményjátékunkat), úgyhogy igazán nem lehet panaszotok a felhozatalra. Ezúttal az EA idén megjelent, egyedi hangulatú akciójátékát, a Bulletstormot viheti majd haza egy szerencsés nyertes, annak is a Limited Edition változatát, amiben bónusz tartalmak is helyet kaptak. Mellé a PS3-ra április 20-án napvilágot látó Socom: Special Forces című játékot válogattuk be, amit különösen a Move-tulajdonosok számára ajánlunk, hiszen a trendeknek megfelelően a legújabb Socom-játék is támogatja mind a hagyományos mozgásérzékelőt, mind a speciális, fegyver alakú változatát.

 

Nincs hát más dolgotok, mint megválaszolni a három feltett kérdésünket, és kivárni a nyereményjáték végét, amikor is eldől, ki viheti haza a felajánlott nyereményeket.

 

A nyereményjáték 2011. április 17-én vette kezdetét, és 2011. április 26-án zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a nyereményeket felajánló cégek.

 

További nyereményjátékokat a http://nyeremenyfigyelo.hu oldalon is találhattok.

 

Frissítve: 2011.04.26. 22:46:37

 

A Bulletstorm Limited Edition (PC) nyertese Hofi lett, míg a Socom: Special Forces (PS3) nyertese Moulder lett. Gratulálunk!

 

A helyes válaszok a következők voltak:

 

Milyen értékelést kapott játéktesztünkben a Bulletstorm?

9/10

Milyen más néven ismert még a Socom: Special Forces?

Socom 4: U.S. Navy SEALs

Hol játszódik a Socom: Special Forces?

Ázsiában

Translate »