Oldal kiválasztása

Batman: Arkham City – Riddler visszatér, friss képek

Batman: Arkham City – Riddler visszatér, friss képek
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Rocksteady hivatalosan is megerősítette, hogy az első Batman-játékban utalások formájában felbukkant Riddler az Arkham City-ben is visszatér, ráadásul a korábbi trófeagyűjtögetés mellett fizikai formában is dolgunk lesz vele.

A bejelentés kicsit szűkszavúra sikeredett, a Rocksteady ugyanis néhány friss kép társaságában mutatta be az Arkham City-ben is visszatérő Riddlert, akiről a Dax Ginn, a stúdió alkalmazottja mindössze annyit árult el, hogy jelenléte nem kötődik majd a fő cselekményhez, azonban ezúttal fizikai formában is össze fogunk futni Riddlerrel.

 

A marketing igazgató emellett a Gamerzines magazinnak is nyilatkozott, mégpedig a játékból kihagyott többjátékos mód kapcsán. Ginn elárulta, a Rocksteady azért döntött az egyjátékos kampány mellett, mert a csapat nem "két átlagos" játékot szeretett volna csinálni, hanem egy nagyon jót, így kompromisszumot kellett kötniük, és inkább minden erőforrásukat a szóló módra összpontosították.

 

A Batman: Arkham City Xbox 360-ra, PS3-ra és PC-re készül, Európában pedig október huszonegyedikén fog megjelenni. A képeket a galériában találjátok.

Hozzászólások

Translate »