Oldal kiválasztása

Fallout 3 – Erőszak, gyermekek és drog a játékban

Fallout 3 – Erőszak, gyermekek és drog a játékban

Todd Howard arról beszélt, hogy hogyan is tervezik kivitelezni a hatalmas szabadság fok és a tömény erőszak, még fogyasztható elegyének elkészítését.

A játékban töményen találkozunk majd erőszakkal, szolgasággal, drogokkal és ebben a környezetben élő gyermekekkel, valójában sokkal töményebben, mint az eddigi részekben, illetve egyéb játékokban – kezdte Howard, mikor a játék felnőtt tartalmáról kérdezték. Egyébként a meztelenséggel és gyermekgyilkosságokkal kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy ezek egyike sem illik bele a játék világába.

Majd mindezt bővebben kifejtette: Egyszerűen nem lesz a játékosnak módja arra, hogy gyermekgyilkossá váljon. Ennek több oka is van. Egyrészt így egyszerűen nem tudnánk eladni a programot sehol, senkinek. Természetesen nem ez az egyetlen oka a dolognak. Sosem akartunk olyan programot létrehozni, mely arra ösztönöz, hogy az első utadbaakadó gyerek fejét széttrancsírozd, már csak a játék meglehetősen élethű grafikai megvalósítása miatt sem. Azt eleinte nem tudtuk, hogyan kezeljük majd a dolgot, az viszont biztos volt, hogy ha megölsz egy gyermeket, az nagyon nagy rossz pontot jelent, főleg egy olyan rendszernél, mint a VATS.

Végül úgy oldottuk meg, hogy minden megtámadott gyerek azonnal menekülőre fogja és emellett a környéken lévő összes NPC az ő pártjukat fogja majd, így legalább egészségügyi szempontokból nem lesz tanácsos ilyesmiket csinálni.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »