Oldal kiválasztása

Outland megjelenés tavasszal, friss képek

Outland megjelenés tavasszal, friss képek

Az amerikai PlayStation Blog megerősítette, április végén/május elején válik elérhetővé a Super Stardust HD és a Dead Nation fejlesztőinek, a Housemarque-nak az új letölthető játéka, az Outland.

A blogon olvasható bejegyzés szerint a PlayStation Networkön keresztül április végén vagy május elején lesz letölthető az Outland, melyben a játékot készítő Housemarque a Prince of Persia és az Ikaruga klasszikus elemeit elegyíti. A játékban egy spirituális harcost alakítunk majd, akit a játék során amolyan mentorként egy titokzatos sámán tart majd a helyes úton. A platformer és puzzle részek mellett az akció is hangsúlyos lesz az Outlandben, így lehetőésgünk lesz fejleszteni képességeinket, és egyetlen fegyverünket, varázskardunkat. A csapat azt is bejelentette, hogy a sztori, az Arcade és a Challenge mód mellett online kooperatív játékra is lehetőségünk lesz.

 

A 2D-s, oldalnézetes akció-platformer Outland elvileg X360-ra is készül, a UbiSoft azonban idáig még nem jelentett be XBLA-s megjelenési dátumot. A friss infók és megjelenés mellé tizenhárom új képet is kaptunk.

Translate »