Oldal kiválasztása

Michael Pachter – Erős Kinect fölény

Michael Pachter – Erős Kinect fölény
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Michael Pachter, a Wedbush Morgan neves elemzője megkísérelte megbecsülni a Kinect és a PlayStation Move hardveres bundle-ok fogyási arányát, amely véleménye szerint erős Microsoftos fölényt mutat decemberben.

A decemberi forgatag két jelentős játékipari szereplője a PlayStation Move és a Microsoft Kinect volt, bár pontos fogyási adataink nincsenek velük kapcsolatosan, a Wedbush Morgan népszerű elemzője szerint a redmondi mozgásérzékelős csoda 5:1 arányban verte meg Sony-s riválisát, értékesített hardveres csomagok tekintetében. Mit jelent ez a gyakorlatban? Amennyiben Pachter uraság becslései helyesek, akkor mintegy ötször annyi Xbox 360-as Kinect bundle talált gazdára december folyamán, mint PlayStation Move-val megfejelt PlayStation 3-as.

 

Ebből kifolyólag nem csak a konzolos egységpakkok fogytak jobban redmondi oldalon, de a Kinecthez kiadott szoftverek is messzemenően jobban teljesítettek a kasszáknál, szemben a PlayStation Move-os szoftverflottával. A programok esetében a két legnépszerűbb Kinectes szoftver 13:1 arányban verte meg a Move-os top-duót, áll Michael Pachter frissen közzétett becslésében.

Translate »