Oldal kiválasztása

PlayStation Move Heroes – Március második felétől

PlayStation Move Heroes – Március második felétől
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Sony bejelentette, hogy a Nihilistic műhelyében életre hívott PlayStation Move Heroes március második felétől lesz beszerezhető. A Move-ot masszívan támogató program Jak, Sly és Ratchet univerzumainak lakóit egyesíti majd.

Március huszonkettedikétől egy újabb minőségi szoftverrel gyarapodik a PlayStation Move-ot támogató játékok listája, ekkor érkezik ugyanis a korábban Heroes On The Move címen bejelentett alkotás, adta hírül a Sony. A Nihilistic Software produkciójában olyan, jól ismert, PlayStation exkluzivitást élvező platformhősök bukkannak fel, mint Jak, Daxter, Sly, Bentley, Ratchet és persze Clank.

 

A Move-ot hadrendbe állító anyagról az elkövetkezendő hetekben az ígéretek szerint többet is megtudhatunk majd, de aki jóféle, mozgásérzékelős mókára szomjazik, máris felvésheti a bevásárlólistájára. A Sony egyébként az Amazonnal és a GameStoppal karöltve egy előrendelési akción dolgozik, melyben a Pirate Sly, a Freedom League Jak, valamint a Trillium Armor Ratchet skin pack lesz grátiszban beszerezhető.

Hozzászólások

Translate »