Oldal kiválasztása

A World of Warcraft: Cataclysm egy hónap alatt elérte a 4,7 milliót

A World of Warcraft: Cataclysm egy hónap alatt elérte a 4,7 milliót
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Blizzard MMORPG-jének legújabb kiadása újfent minden rekordot megdöntött az elmúlt egy hónapban. A szám ugyan lenyűgöző, de ebben már benne van azért az ázsiai régió is.

A játék december 7-én látott napvilágot az USA-ban, Kanadában, Mexikóban, Argentínában, Chilében, Európában, Oroszországban, Délkelet-Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon, majd két napra rá vált elérhetővé Koreában, Tajvanon, Hong Kongban és Makaón. Az első napon 3,3 millió példányt sikerült értékesíteni a játékból, ami jelenleg minden idők legjobban fogyó PC-s játékává emelte a kiegészítőt, átvéve az elsőséget az előző rekordtartótól, a második, Wrath of the Lich King névre hallgató kiegészítőtől.

 

Az eladásokat nagyban növelte, hogy a kiegészítőt digitális formában is meg lehetett vásárolni. A legutóbbi adatok szerint 12 millió játékos játszott közvetlenül a kiegészítő megjelenése előtt a WoW világában, és a létszám a teljesen átdolgozott világnak és a két új fajnak köszönhetően tovább nőhet az elkövetkező időszakban.

 

Translate »