Oldal kiválasztása

PSP2 – Van létjogosultsága

PSP2 – Van létjogosultsága
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A napokban egy elemző, bizonyos Michael Pachter a mobil piac telítettségére hivatkozva eleve hamvába halt elképzelésnek minősítette a PSP2-t. Ennek ellenére Andrew Eades szerint igenis lenne igény egy erősebb hordozható masinára.

Eades kifejtette, hogy személyes véleménye szerint ténylegesen volna igény egy komolyabb hordozható gépre is, bár hozzátette, hogy ezzel nem szabad nagyon széles réteget megcélozni. Az a piac már tényleg lefedettnek tekinthető, hála az iPhone-nak, az iPad-nek és az Androidnak, ugyanakkor szerinte a "hardcore" réteg, azaz a keményvonalas játékosok, akik mindig a legjobb játékokat akarják, hajlandóak lesznek áldozni egy erősebb hordozható gépre.

 

Majd Eades hozzátette, hogy ez csak a személyes véleménye, a tényleges jelentőséggel bíró döntések előtt a Sony  elvégzi a saját elemzéseit, és azok fényében dönt majd. Jelenleg viszont tény, hogy az eredeti, 2004-ben debütált PSP továbbra is a cég legjövedelmezőbb hardware-e Japánban a 2010-ben produkált 2.729.718 eladott készülékkel. A PSP2 előre láthatólag ez év végén kerülhet piacra.

Translate »