Oldal kiválasztása

Pinball FX2 – A mai naptól beszerezhető

Pinball FX2 – A mai naptól beszerezhető
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ma jelenik meg az Xbox-játékosok körében jól ismert Pinball FX új generációja, a Pinball FX2. A játék – közel kétmillió felhasználó meghódításával – eddig is a legkedveltebb konzolos flipper volt.

Ma jelenik meg az Xbox-játékosok körében jól ismert Pinball FX új generációja, a Pinball FX2. A játék – közel kétmillió felhasználó meghódításával – eddig is a legkedveltebb konzolos flipper volt világszerte, a régen várt továbbfejlesztett változat azonban a vadonatúj elemeknek köszönhetően még magasabb színvonalat ígér.
 
„Vevőink kívánságai alapján dolgoztuk át az eredeti változatot – meséli Kigyóssy Zsolt, a játékot fejlesztő és kiadó magyar Zen Stúdió vezetője. – Az új verzióban rengeteg remek gondolat, ötlet és innováció valósult meg, a grafika kivitelezése a lehető legmagasabb színvonalat képviseli, az új fizikai szimulációnkon másfél évig dolgoztunk. A játék tényleg igazán élvezetes lett, de nem árulunk zsákbamacskát: vásárlás előtt a játékosok bármelyik asztalunkat ingyenesen kipróbálhatják!”
 
 
Közösségekre hangolva
 
A Pinball FX2-ben megvalósított lenyűgöző látványvilág és a rengeteg új elem minden bizonnyal a régi játékosokat is ismét az asztal mellé szegezi majd. A stúdió a korábbi pályákat teljesen átdolgozta és új achievementekkel bővítette, emellett a megjelenés napjától négy vadonatúj, eddig soha nem látott asztalt is letölthetővé tett.
Az új üzemmódok és pontozási rendszer tovább növeli az izgalmakat. A játékosok nem csak az összesített világranglistákra kerülhetnek fel, de saját közösségükön belül, Xbox Live ismerőseik körében is összemérhetik tudásukat. A Pinball FX2 számos többjátékos üzemmódot is támogat. A „hot seat” beállításnál a játékosok egymást váltva, míg az osztott képernyős módban egyszerre állhatnak az asztalhoz. Utóbbi játékmódot kategóriájában a világon elsőként a Pinball FX2 biztosítja.
 
 
Digitális értékesítés, ingyenes frissítés
 
A Zen fejlesztése az érdeklődők számára mindössze 7,99 euróért lesz elérhető az Xbox Live Arcade rendszerén. A játékot a Microsoft az Xbox 360 online felületén kiemelt helyen promotálja. „Nagy örömünkre szolgál, hogy a november 10-től magyar felülettel is elérhető Xbox Live kínálatában mindjárt egy magyar kiadó népszerű játékának legújabb generációja is megtalálható, kipróbálható” – mondta Moldova György, a Microsoft Magyarország Xbox 360 közösségi programjának menedzsere.
 
Jó hír a Pinball FX tulajdonosoknak, hogy a Zen Stúdió szakított az iparágban megszokott árazási politikával is. „A kiadók körében elsőként tettük ingyenessé régi játékosaink számára a frissítést, ezzel a gesztussal igyekszünk közel kétmilliós rajongótáborunk kedvében járni, megköszönni korábbi vásárlóink támogatását”- magyarázza Kigyóssy Zsolt. A játék kizárólag digitális formában, az Xbox Live Arcade rendszerén lesz elérhető.
 
 
A Pinball FX2 legfontosabb jellemzői:
 
– Közösségi funkciók: A Pinball FX második generációjába számos közösségépítő funkciót építettek be a fejlesztők.
 
– Közösségi verseny: Az Xbox Live ismerősök saját közösségükön belül szervezhetnek pontversenyeket.
– Wizard score: A Wizard pontozás során az Xbox Live ismerősök eredményei összeadódnak, ami erősíti a játékos-közösségek kialakulását.
– „Hot seat” többjátékos üzemmód: A játékosok egymást váltják az asztalnál, amely a játéktermek valódi élményét idézi vissza. A funkció csak lokálisan érhető el.
– Osztott képernyős többjátékos üzemmód: A Pinball FX2 az első olyan flipperjáték, melyben osztott képernyőn, egyszerre több játékos is próbára teheti tudását. A multiplayer funkció lokálisan érhető el.
– Szimultán, online többjátékos versenyek
 
Díjmentes frissítési lehetőség: A Pinball FX tulajdonosok díjmentesen térhetnek át a játék második generációjára, ugyanakkor a korábbi pályákat is bármikor elérhetik. Az áttéréskor a játékosnak egyszerűen be kell importálnia a régi tartalmakat a Pinball FX2 kezelőfelületére.
Ingyenes demopályák: Minden asztalhoz próbapályát is készítettek a fejlesztők, így az érdeklődők díjmentesen belekóstolhatnak a játékba.
Négy új asztal: A vadonatúj pályák az új achievementekkel, a számos személyre szabható beállítást kínáló menüvel és a részletes statisztikákkal igazi élményt ígérnek.
Újragondolt asztalok: A korábbi pályák új achievementeket kaptak, emellett realisztikusabb fizikai szimulációt és rendkívül látványos grafikát kínálnak a játékosoknak.
Még több achievement: A Pinball FX2 alapjátékban összesen 39 achievementet helyeztek el a fejlesztők, a játékosok 650 pontot gyűjthetnek össze.
Személyre szabási lehetőség: A beállítások menüben az asztal szinte bármely paramétere szabadon állítható – éppen úgy, mint egy igazi flippergépen!
Videó chat: Az Xbox Live Vision segítségével a felhasználók játék közben videó chatelhetnek is.
Fizikai szimuláció: A több éves fejlesztői munkának köszönhetően a golyó úgy gurul, pattog az asztalon, mintha valódi flipperen játszanánk, miközben a digitális játékélmény túlszárnyalja a hagyományos lehetőségeket.
 
Translate »