Oldal kiválasztása

Aliens: Colonial Marines – Korai volt bejelenteni

Aliens: Colonial Marines – Korai volt bejelenteni
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Két évvel ezelőtti bejelentése óta nagy csend honol a Gearbox műhelyében készülő Aliens: Colonial Marines körül, így nem meglepő, hogy Randy Pitchford, a cég első embere korainak vélte a játék bemutatását.

Pitchford a NowGamernek adott interjúban elárulta, a SEGA az Aliens: Colonial Marines kapcsán nagyon lelkes volt, így a kiadó kissé elhamarkodottan, de bejelentette a játékot, pedig látva a jelenlegi helyzetet, ez nem biztos, hogy nyerő húzás volt. A Gearbox első embere szerencsére hozzáfűzte, a csapat alapú belső nézetű shooter továbbra is készül, a fejlesztés jól halad.

 

"Gearboxnál több, mint 200-an dolgoznak, és nagyjából még 100-200 külsős munkatárs segíti munkánkat. A Duke Nukem Forever hetven embert foglal le, szóval sok erőforrás jut a többi projektünkre is. Nagyon elkötelezettünk vagyunk az Aliens: Colonial Marines iránt, és nagyon izgatottak vagyunk miatta.

Tudom, hogy hosszú ideig nagy csend volt körülötte, ami sokakat frusztrálhat, de egész egyszerűen túl korán lett bejelentve. A Sega nagyon izgatott volt amiatt, hogy leszerződtek a Fox-szal, és már akkor kiadtak róla egy sajtóközelményt, amikor még friss volt a tinta a szerződésen. Akkor még egyetlen sor kódot sem írtunk meg."

Translate »