Oldal kiválasztása

Deus Ex: Human Revolution, mint reboot

Deus Ex: Human Revolution, mint reboot
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Jean-Francois Dugas, a Deus Ex: Human Revolution munkálatait felügyelő Eidos Montreal munkatárs a Gamasutrának adott interjúban elárulta, a hat év után visszatérő harmadik Deus Ex a legendás sorozat rebootjaként

Az interjúban a Deus Ex: Human Revolution direktora úgy nyilatkozott, hogy a második rész sikertelensége után egyértelmű volt számukra, hogy mindent a nulláról kell felépíteniük, ha sikeresen szeretnék folytatni a franchise-t, így hat év kihagyás után a prológus teljesen új sztorit mesél el, mégpedig egy vadonatúj főhős szemszögéből. A változázások a játékmenetben is megnyilvánulnak majd, ugyanis saját stílusunknak megfelelően vihetjük végig a küldetéseket. Ha szeretnénk, akkor Rambo módjára mindenkit lelőhetünk, de ha a lopakodás hívei vagyunk, akkor Sam Fisher módjára surranhatunk be egyes létesítményekbe.

 

Az első rész előtt 25 évvel korábban játszódó harmadik epizódban egy Adam Jensen nevű biztonsági őrt alakítunk majd. Hivatalos megjelenési dátumunk egyelőre nincs, de a Steam honlapján megjelent adatlap szerint 2011 februárjában kerül a polcokra a játék, ami egybecseng a korábbi hírekkel, azaz 2011 elejével.

Translate »